Psihoterapija, psihoterapevt, sproščanje, hipnoza, hipnoterapija - Kranj

Vodja terapevtskega tima ZAUPAM.SI sem Melita Pretnar Silvester. Po poklicu sem zdravnica, specialistka psihiatrije, sem strokovno usposobljena psihoterapevtka, hipnoterapevtka in coach.

Kaj je psihoterapija?

Psihoterapija je naučeno, celostno, zavestno in načrtovano obravnavanje psihosocialno in psihosomatsko pogojenih duševnih motenj in bolezenskih stanj z znanstveno utemeljenimi psihoterapevtskimi metodami v interakciji ene ali več obravnavanih oseb, z enim ali več psihoterapevti. Cilj obravnave je olajšati ali odpraviti simptome, spremeniti moteča prepričanja, stališča in vedenjske vzorce ter podpirati osebnostno rast in zdravje obravnavanih.

Psihoterapija pomeni zdravljenje s pogovorom, s ciljem premagovanja različnih težav in boljšega poznavanja sebe. Psihoterapevt je usposobljen, da nam pomaga začutiti in primerno izraziti svoja čustva, spremeniti manj funkcionalna vedenja, reševati težave ali naučiti se, kako obvladati čustva kot so stres, tesnoba, žalovanje, strah, žalost in druga.

Psihoterapevt nam pomaga, da ozaveščamo skrite vzroke naših težav in jih postopno odpravljamo.

Psihoterapija Oblike Psihoterapije Psihoterapija Psihoterapevt Hipnoterapija Hipnoza Coaching Tesnoba Tesnoba Anksiozne motnje Stres Izgorelost Demenca
OK

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Klikni za več informacij.

KONTAKT IN LOKACIJA

KAKO DO NAS?

ZAUPAM.SI od konca septembra 2015 deluje na novi lokaciji, v centru Kranja. Novi prostori so del poslovno-stanovanjskega kompleksa DVOREC JELEN na naslovu Ljubljanska cesta 1, 4000 Kranj.

Dostop in parkiranje je možno:
  • pred hotelom Creina (plačljivo parkirišče) : od parkirišča pred hotelom prečkate Ljubljansko cesto do Dvorca Jelen.
  • pred vhodom v Kranjske rove (na sredini Jelenovega klanca): dostop do glavnega vhoda je po stopnicah prosti staremu mestnemu jedru

Pred vhodom v glavno stavbo so domofoni, s puščico poiščete naziv ZAUPAM.SI, pozvonite in vam odprem vrata. Lahko uporabite dvigalo ali stopnišče, naši prostori so v 2.nadstropju- iz dvigala stopite naravnost na hodnik pred našim prostorom. Iz stopnišča izstopite na desno, naš vhod je prvi na levi. Vstopite in počakate v čakalnici.

Veselim se srečanja in iskreno želim, da nas bodo novi prostori še bolj podpirali pri skupnem ustvarjalnem delu in dragocenem sopotništvu vsem, ki želite spremljanje na vaši poti rasti in napredka.
Pogled na glavno zgradbo iz smeri Jelenovega klanca in hotela Creina

Naročanje

Zaradi prezasedenosti do Januarja 2023 naročanje ni mogoče.