Psihoterapija, psihoterapevt, sproščanje, hipnoza, hipnoterapija - Kranj

Vodja terapevtskega tima ZAUPAM.SI sem Melita Pretnar Silvester. Po poklicu sem zdravnica, specialistka psihiatrije, sem strokovno usposobljena psihoterapevtka, hipnoterapevtka in coach.

Kaj je psihoterapija?

Psihoterapija je naučeno, celostno, zavestno in načrtovano obravnavanje psihosocialno in psihosomatsko pogojenih duševnih motenj in bolezenskih stanj z znanstveno utemeljenimi psihoterapevtskimi metodami v interakciji ene ali več obravnavanih oseb, z enim ali več psihoterapevti. Cilj obravnave je olajšati ali odpraviti simptome, spremeniti moteča prepričanja, stališča in vedenjske vzorce ter podpirati osebnostno rast in zdravje obravnavanih.

Psihoterapija pomeni zdravljenje s pogovorom, s ciljem premagovanja različnih težav in boljšega poznavanja sebe. Psihoterapevt je usposobljen, da nam pomaga začutiti in primerno izraziti svoja čustva, spremeniti manj funkcionalna vedenja, reševati težave ali naučiti se, kako obvladati čustva kot so stres, tesnoba, žalovanje, strah, žalost in druga.

Psihoterapevt nam pomaga, da ozaveščamo skrite vzroke naših težav in jih postopno odpravljamo.

Psihoterapija Oblike Psihoterapije Psihoterapija Psihoterapevt Hipnoterapija Hipnoza Coaching Tesnoba Tesnoba Anksiozne motnje Stres Izgorelost Demenca
OK

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Klikni za več informacij.

Terapije in programi

Programi za podjetja
in organizacije

Temelj za uspešno delovanje vsakega podjetja ali organizacije so dobri odnosi med ljudmi. Ne glede na to, ali gre za togo in strogo ali pa za bolj sproščeno in manj hierarhično organizacijsko strukturo - podjetje bo uspešno le, če bo med ljudmi pozitivna naravnanost, konstruktiven pristop k reševanju izzivov, usmerjenost k skupnim ciljem, pripravljenost pomagati sodelavcu.

Za podjetja in druge organizacije izvajamo programe, ki si prilagojeni njihovim konkretnim izzivom in potrebam.

Prepričani smo, da bomo lahko zagotovili najbolj ustrezno rešitev za vas.

KONTAKTIRAJTE NAS

Naročanje

Zaradi prezasedenosti do Januarja 2023 naročanje ni mogoče.